Over DataXchange

De EDI oplossingen van Centric bieden snelle, digitale verwerking van bestellingen en facturen

Om met grote handelspartners samen te werken, is het gebruik van EDI vaak een vereiste. Maar het elektronisch uitwisselen van gegevens met Electronic Data Interchange (EDI) biedt daarnaast veel voordelen. Het digitaal verwerken van bestellingen, pakbonnen en facturen via een veilig en eenvoudige EDI-oplossing is goedkoper én minder foutgevoelig. Centric biedt EDI onder de naam DataXchange die direct voor u werkt en met uw ambities meegroeit.

EDI van Centric:
veilig | betrouwbaar | makkelijk

Een EDI systeem is bedrijfskritisch. Al uw bestellingen en facturen verwerkt u ermee. Het is daarom cruciaal dat het systeem voldoet aan de hoogste security-eisen en betrouwbaar en eenvoudig is in het dagelijks gebruik.

Veilig

Met de EDI-oplossing DataXchange is uw handelsinformatie in veilige handen.

Ons datacenter is gecertificeerd volgens de belangrijkste informatiebeveiligingsnorm ISO 27001 en is gevestigd binnen de Europese Unie. Ook verloopt de communicatie met uw handelspartners via veilige certificaten en digitale handtekeningen. Hierin nemen wij specifieke wensen van uw handelspartners vanzelfsprekend mee.

Betrouwbaar

U wilt vierentwintig uur per dag op uw IT-omgeving vertrouwen. Onze stabiele EDI-oplossing zorgt voor maximale beschikbaarheid en de integriteit van uw data is gegarandeerd. We monitoren uw handelsinformatie nauwgezet en bewaren altijd uw brondata.

Makkelijk

EDI is een technisch onderwerp, maar dat hoeft het voor u niet te zijn. Wij regelen de volledige koppeling met uw handelspartners en richten ons op uw functionele vraag. U heeft dus geen omkijken naar de techniek. Daarnaast bieden we ondersteuning op maat en passen we onze EDI-oplossing aan op uw omgeving, niet andersom. Uw systemen en die van uw handelspartners zijn dus leidend. Tegelijkertijd bieden we realtime inzicht en controle op uw EDI-proces en staat onze gespecialiseerde EDI-helpdesk voor u klaar bij vragen of problemen.

En het mooie is: de EDI-oplossing groeit mee met uw succes. Bijvoorbeeld wanneer uw IT-omgeving complexer wordt en data uit meerdere systemen uitgelezen moet worden. Maar ook met branche specifieke EDI-modules, 24x7 ondersteuning, analyses en rapportages.

Branches

Retail

Doe-het-zelf

Installatie & Logistiek

Mode

Automotive

DataXchange

Wij koppelen met:

Klanten

Leveranciers

Webshops

Douane

Overheid

Logistiek