IT IN GOEDE
HANDEN

MANAGE

TO SUCCEED

Over het beheer van uw IT maakt u zich liever niet druk. U wilt succesvol zijn en zich richten op wat echt belangrijk is. U verwacht vierentwintig uur per dag ondersteuning van uw bedrijfsprocessen, met zoveel mogelijk flexibiliteit en zo min mogelijk risico. Bovendien wilt u gericht en gemakkelijk nieuwe functionaliteit en technologie inzetten. En dat alles terwijl uw gebruikers zorgeloos werken en verzoeken vlot worden afgehandeld. 

Tegelijkertijd zorgt uw hybride cloudomgeving voor een dynamisch spanningsveld waarin verschillende technologieën en partners moeten samenwerken. De benodigde competenties, bezetting en beheerprocessen zorgen daarbij voor uitdagingen op het gebied van gebruikersondersteuning, regievoering, veiligheid, beschikbaarheid en het doorvoeren van wijzigingen. 

De vraag is natuurlijk of de prestaties, die daarover gerapporteerd worden, overeenkomen met de beleving van uw gebruikers? Het is aan ons te bewijzen dat uw IT bij Centric in goede handen is.

IT-OUTSOURCING

Centric biedt uitbesteding voor gebruikersondersteuning, IT-werkplekken en bedrijfsapplicaties. Voor volledig zorgeloze uitbesteding kiest u onze full-scope outsourcing met de volgende kenmerken: 


  • wij stellen uw business services, in de vorm van een keten, centraal
  • regievoering op krachtige samenwerking met alle betrokken partijen 
  • gebruikerstevredenheid als graadmeter voor geleverde dienstverlening met een experience level agreement (XLA) 
  • aantoonbare prestaties en efficiëntie door gebruikmaking van best practices, continual service improvement en zeer effectieve tooling 
  • u houdt grip en inzicht dankzij heldere (financiële) rapportages, audits en certificeringen. Ook een ISAE 3402 verklaring is mogelijk


“Wij nemen de zorg voor IT uit handen, zodat u zich kunt richten op de toegevoegde waarde voor uw klanten”


Roeland Kool, Manager Support en Service Management