MANAGE TO
INNOVATE

MANAGE

TO INNOVATE

In onze digitale samenleving transformeert uw organisatie. Deze digitale transformatie biedt tal van kansen voor het vergroten van uw efficiëntie en onderscheidend vermogen. Uw organisatie wil voortdurend innoveren en vraagt daarbij om toekomstgerichte IT.

Optimale ondersteuning van bedrijfsprocessen biedt ruimte voor strategische kansen. U wilt een flexibel en schaalbaar IT-platform met passende beveiligingsmaatregelen, een minimaal risico en maximale service en vrijheid voor gebruikers. Centric maakt dit mogelijk door u de zorg voor IT uit handen te nemen. Bovendien spelen wij in op IT-ontwikkelingen die van belang zijn voor uw organisatie.

Hoogwaardige gebruikers-ondersteuning en gebruiks-vriendelijkheid staan centraal bij al onze gestandaardiseerde en flexibele diensten en oplossingen. Grote en middelgrote organisaties vertrouwen al jarenlang op onze experts. Wij bieden u Managed Services met de economisch beste invulling, zodat u zich kunt richten op de innovatie van uw organisatie.

HYBRIDE BALANS


Uw eisen en wensen vormen het uitgangspunt voor de organisatiespecifieke samenstelling van onze oplossingen. Met een duidelijk afwegingsmodel stellen we voor u de beste combinatie samen van public en private clouddiensten en on-premises voorzieningen met bijbehorende managed services, voor een perfecte hybride balans. Op deze manier bieden we ook u de juiste basis voor innovatie.

“We overtreffen met regelmaat de verwachtingen van klanten, omdat al bij de ontwikkeling van diensten de juiste balans wordt aangebracht op het snijvlak van Customer Intimacy en Operational Excellence.”


Edwin Lambrechts, Manager Business Innovation