VRIJHEID EN
OPTIMALE
ONDERSTEUNING

MANAGE

TO BE FREE


Uw medewerkers willen de vrijheid om zelf te bepalen hoe, waar en wanneer ze werken. Faciliteert u hen daarin niet, dan gaat dat niet alleen ten koste van de productiviteit, maar ook van de veiligheid van uw informatievoorziening. Een deel van uw medewerkers zal dan namelijk zonder toestemming of medeweten van uw IT-afdeling eigen middelen inzetten.

Met een doeltreffende digitale werkplek stelt u uw mensen in staat op een veilige manier het beste uit zichzelf te halen. Optimaal ondersteunde gebruikers zijn immers essentieel voor succes. 

Dat vraagt om een werkplek waarin samenwerken en kennisdeling centraal staan en die informatie veilig beschikbaar maakt. Op kantoor, thuis en onderweg én op laptop, tablet en mobiel.

HYBRID WORKSPACE

Hybrid Workspace is het complete werkplekconcept op basis van toonaangevende technologieën en gebruiksvriendelijke dienstverlening. De Hybrid Workspace biedt u: 


  • werkplekconfiguraties afgestemd op diverse werkstijlen 
  • samenwerken met behulp van Microsoft Office 365 
  • optimale ondersteuning van uw gebruikers met een servicedesk, IT-experiencedesk en onsite support 
  • traditionele bedrijfsapplicaties en nieuwe SaaS-toepassingen in één werkplekconfiguratie 
  • overal en altijd veilige en device-onafhankelijke toegang 
  • zelfredzaamheid voor gebruikers dankzij het selfservice-portaal


“Onze Hybrid Workspace en End User Services bieden gebruikers maximale vrijheid. Niet voor niets staat Centric inmiddels jarenlang aan de top van marktonderzoeken naar gebruikerstevredenheid”


Hans van Wijk, Managing Director End User Management