FLEXIBEL OP IEDER MOMENT

MANAGE

TO BE AGILE

Dynamische ontwikkelingen in uw business vereisen flexibele IT. Uw organisatie verwacht dan ook meer dan ooit dat u haar snel faciliteert. Bovendien volgen technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op, waardoor u zich continu geconfronteerd ziet met nieuwe uitdagingen. 

U bent dus op zoek naar flexibiliteit. Enerzijds op financieel gebied, zodat u zoveel mogelijk betaalt naar gebruik en niet vastzit aan gefixeerde verplichtingen. Anderzijds verwacht u technologische flexibiliteit, zodat de IT-omgeving voortdurend meegroeit en krimpt aan de hand van de belasting. 

Denk bijvoorbeeld aan de optimale inzet van de combinatie van verschillende cloudplatformen. Uiteraard verwacht uw organisatie ook flexibiliteit ten aanzien van de dienstverlening. Zo moet regievoering, beheer en gebruikersondersteuning op ieder moment aansluiten bij de vraag.

FLEXIBILITEIT EN SCHAALBAARHEID

Met de modulaire bouwstenen van onze Hybrid Workspace en Hybrid Datacenter stellen we voor u een nieuwe oplossing samen, die functioneel, technologisch en bedrijfseconomisch het beste past bij uw organisatie. Flexibel en schaalbaar tegen transparante kosten. Wij realiseren: 


  • een integraal beheerd hybride platform op maat voor uw IT-behoefte 
  • combinaties van bestaande IT-investeringen met nieuwe clouddiensten 
  • een passende werkplek- configuratie per gebruikersrol 
  • snel extra bezetting voor een servicedesk of ondersteuning op locatie 
  • betalen naar gebruik


“Wij zorgen ervoor dat uw IT en de gebruikersondersteuning continu meebewegen, zodat u kan profiteren van de kansen die de digitale transformatie biedt.”


GertJan van der Leer, Managing Director

Centric IT-outsourcing