TOEKOMSTGERICHTE IT

MANAGE

THE FUTURE


Uw business ontwikkelt zich voortdurend. Innovaties volgen elkaar snel op en gebruikers en klanten worden veeleisender. Verandering is nog de enige echte constante in ons vakgebied.

Tegelijkertijd is uw succes direct afhankelijk van effectieve informatiesystemen en gebruiksvriendelijke IT. U wilt nieuwe ontwikkelingen koppelen aan uw huidige IT. Deze omgeving dient te transformeren zodat het past bij de wensen en eisen. Aan u de uitdaging om uw organisatie veilige en innovatieve IT te bieden.

En dat terwijl eisen rondom informatiebeveiliging, continuïteit en beschikbaarheid steeds strenger worden. Kortom:vanuit uw huidige situatie en budget wilt u gedegen keuzes maken die resulteren in een toekomstgerichte IT-omgeving.

FUTURE IT ASSESSMENT


Ontdek de 360˚-aanpak die u een roadmap geeft voor een toekomstbestendige IT-omgeving. Het Future IT Assessment:


  • brengt in 3 workshops de IT-behoefte in kaart
  • kenmerkt zich door een integrale aanpak: vanuit het perspectief van de organisatie, de informatie-behoefte en de IT-diensten wordt het hiaat tussen de huidige en gewenste IT-situatie bepaald
  • resulteert in een praktische roadmap van projecten
  • biedt concrete handvatten voor verantwoorde IT-keuzes

“Met het Future IT Assessment voorzien onze consultants u van een roadmap met concrete adviezen om uw IT toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk te maken.”


Mike Wilmot, Manager Consultancy