Waarom IT-managers voor Motion kiezen


Als IT-manager ben je altijd op zoek naar manieren om IT voor jouw organisatie te laten werken. Slimmere processen, efficiëntere bedrijfsvoering en blije medewerkers in een veilige IT-omgeving – daar ga je voor.

Ook heel slim en efficiënt is Motion van Centric: onze laagdrempelige en zeer gebruiksvriendelijke eHRM-oplossing. Dat is super-intuïtieve selfservice uit de cloud voor iedereen - medewerkers, leidinggevenden én HR-professionals - op elk device.


De gedachte achter Motion is heel eenvoudig: als het voor de gebruiker niet werkt, maken wij het niet. Om erachter te komen waar de gebruiker blij van wordt (en waarvan niet), duiken we geregeld het usability lab van Hogeschool Arnhem Nijmegen in. Daar onderzoeken we de kijkpatronen van de gebruiker en brengen die in kaart. Zodat we met recht kunnen zeggen: Motion stelt de gebruiker centraal.


Bovendien: Motion integreert heel eenvoudig met andere cloud-applicaties en on premise-systemen. Alle medewerkers kunnen dus binnen één omgeving terecht voor alle HR-toepassingen en hier hun HR- en payrollzaken beheren. En: vrijwel alle HR- en salarisfuncties en bestanden zijn gedigitaliseerd en opgeslagen in de veilige Centric-cloud. Jouw organisatie bespaart zo aanzienlijk op papier, hardware en beheerprocessen.

5 tekenen van een modern en compleet systeem


24/7 beschikbaar via desktop, tablet en mobiele telefoon

Integreert naadloos met de active directory van jouw organisatie

Maakt koppelen met externe applicaties eenvoudig

AVG-compliant: de privacy is verzekerd in onze versleutelde cloud

Gebruiksvriendelijk en herkenbaar ingericht voor alle medewerkers

Wil je weten wat Motion kan betekenen voor het IT-landschap van jouw organisatie? Bezoek dan www.motionjourney.nl voor meer informatie of neem direct contact op met onze specialisten.