Hybrid Workspace


Empower your workforce

Faciliteert u uw medewerkers optimaal?

In de digitale samenleving transformeert uw organisatie en dat biedt kansen voor het vergroten van uw efficiëntie en onderscheidend vermogen. Uw organisatie wil voortdurend innoveren en medewerkers zijn hierbij de belangrijkste drijvende kracht.

Een doeltreffende digitale werkplek stelt uw mensen in staat op een veilige manier het beste uit zichzelf te halen, zodat zij de kansen kunnen benutten die de digitale samenleving uw organisatie biedt. Optimaal gefaciliteerde medewerkers bepalen tenslotte uw succes.

Faciliteer de moderne digitale werkplek

Uw medewerkers willen de vrijheid om zelf te bepalen hoe, waar en wanneer ze werken. Faciliteert u hen daarin niet, dan gaat dat niet alleen ten koste van de productiviteit, maar ook van de veiligheid van uw informatievoorziening. Een deel van uw medewerkers zet dan namelijk zonder toestemming of medeweten van uw IT-afdeling eigen middelen in.

Dat vraagt om een moderne digitale werkplek waarin samenwerken en kennisdeling centraal staan en die informatie veilig beschikbaar maakt. Op kantoor, thuis en onderweg én op laptop, tablet en mobiel. Hierin voorziet de ‘Hybrid Workspace’ van Centric.

Centric Hybrid Workspace

De Hybrid Workspace is het complete werkplekconcept op basis van toonaangevende technologieën en gebruiksvriendelijke dienstverlening. De Hybrid Workspace verbetert samenwerking en stimuleert kennisdeling met functionaliteit in Microsoft Office 365. Alleen de implementatie van die functionaliteit is echter niet voldoende om de productiviteit te verhogen, daarom vormen adoptiemanagement en ondersteuning van uw medewerkers een essentieel onderdeel binnen de dienstverlening van de Hybdrid Workspace. De mogelijkheid om uw waardevolle data optimaal te benutten en datagedreven te werken via de integratie van applicaties en implementatie van Data Analytics, stelt uw medewerkers in staat om snel beslissingen te nemen en te anticiperen op mogelijke kansen.

De optimale digitale werkplek stelt de medewerkers in staat om zelfstandig, snel en productief te werken. Eén centrale digitale werkplek voor alle applicaties, ondersteund door een Self Service Portaal en geïntegreerde Data Analytics (of kunstmatige intelligentie) zijn in onze visie een vereiste. Door deze aan te bieden op ieder device, kunnen medewerkers niet alleen productiever werken en beter anticiperen op vragen van collega’s en klanten, ze ervaren ook meer plezier en gemak.

De werkomgeving voor iedereen

Nog nooit was de “digitale polarisatie” op de werkvloer zo sterk: waar uw oudere medewerkers (soms schoorvoetend) nieuwe technologie aanleren, zijn uw jonge medewerkers in het dynamische digitale tijdperk opgegroeid met een smartphone voortdurend binnen handbereik. Het gevolg: uiteenlopende behoeften en verwachtingen van de digitale werkplek. Daarnaast wordt u zeer regelmatig geconfronteerd met nieuwe functionaliteit en bent u belast met applicaties die ongeschikt zijn voor de huidige dynamische IT-omgeving. Dankzij de modulaire opbouw beschikt u met de Hybrid Workspace over een digitale werkplek die geschikt is voor iederéén en die zowel nieuwe als oude functionaliteit integreert.

Uw organisatie, processen en medewerkers zijn uniek, daarom is het noodzakelijk de werkplek af te stemmen op de specifieke kenmerken van úw organisatie. Uw medewerkers krijgen hierdoor de beschikking over een persoonlijke digitale werkplek die past bij hun individuele werkstijl. Of ze nu werken op een notebook, tablet of smartphone, ieder gebruikt het device dat het beste past bij de werkstijl. Dankzij de ondersteuning van Bring your own Device zijn ook eigen apparaten veilig zakelijk te gebruiken. Geen zorgen om de bescherming van bedrijfsgegevens dus, en álle ruimte om uw medewerkers eruit te laten halen wat erin zit.

De weg naar úw digitale werkplek

Aan u de taak om uw medewerkers optimaal te faciliteren. Centric ondersteunt u hierbij met het Future IT Assessment. Dat is een praktische methodiek die in drie workshops de wensen en uitdagingen van uw digitale werkplek doorlicht. Ontwikkelingen van de organisatie, uw waardevolle data, mogelijke applicatiemodernisatie en al gedane IT-investeringen staan hierbij centraal.

De gehanteerde 360°-aanpak bepaalt het hiaat tussen de huidige en gewenste situatie. Dit resulteert in een voorgestelde roadmap van projecten die de digitale werkplek voor úw medewerkers realiseert. Een werkplek die gebaseerd is op de toegevoegde waarde voor de business en waarbij de medewerker centraal staat.


Wilt u meer weten over de Centric Hybrid Workspace?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.